ERDON Helyi sport hírek

2011.10.31. 15:23

Öt éremmel Aradról

Három arany– és két ezüstérem a Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncosainak a mérlege az 1. Arad Kupa országos megmérettetés után.

Három arany– és két ezüstérem a Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncosainak a mérlege az 1. Arad Kupa országos megmérettetés után.

 

Ovidiu Ignat és Marius Iepure edzőpáros kilenc párossal vett részt a Maros–parti városban rendezett tornán, közülük heten jutottak valamely versenyszám döntőjébe. Az Eduard Ignad, Silvia Ruba kettős a 10–11 évesek nyílt Standard kategóriájában elsők, a nyílt latintánc–versenyben pedig másodikok lettek. A 12–15 évesek között a Rareş Avram, Silvia Săvianu páros nyerte meg a Basic Standard nyíltversenyt, míg a 12–13 évesek D–osztályos megmérettetésén a Laurenţiu Ocian, Oana Iagher duó bizonyult a legjobbnak. A 14–15 évesek D–osztályos versenyében a Koskocsák Raul, Valentina Pop kettős ezüstérmet szerzett.

További eredmények: 4. hely: Cristian Puşcaş, Varga Adrienn (16–35 évesek, Open Basic Latino), Andrei Branga, Luiza Jurcuţ (12–15 évesek, Hobby kategória). 6. hely: Mihnea Opre, Iulia Chereji (6–11 évesek, E–osztály).

A versenyen – amelyen bírói minőségben is részt vett Ovidiu Ignat – több mint 300 páros vett részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!