ERDON Helyi sport hírek

2011.09.26. 13:56

Unirea vereség, Bihorul győzelem

Bihar megye - Zsinórban harmadik vereségét szenvedte el az Érmihályfalvi Unirea az III-Liga 6. fordulójában. A Belényesi Bihorul újabb győzelmével a tabella élére ugrott.

Bihar megye - Zsinórban harmadik vereségét szenvedte el az Érmihályfalvi Unirea az III-Liga 6. fordulójában. A Belényesi Bihorul újabb győzelmével a tabella élére ugrott.

 

 

Három "pontszerző" meccse után zsinórban hármadik minimális arányú vereségét szenvedte el szombat délután az Érmihályfalvi Unirea a III.-Liga 5.csoportjának élmezőnyéhez tartozó Temesrékási ASK vendégeként, 1-0-ra. Az eddig veretlen házigazdák a hírek szerint aspirálnak a bajnoki címre, ennek megfelelően "keményen" kezdték (majd folytatták) az összecsapást, a zilahi Valeriu Demian sípmester pedig partnerük volt ebben. A gól nélküli első félidőben az Unirea állt közelebb a vezetés megszerzéséhez, amikor a játékrész derekán Ionescu a kapufát találta el, ahonnan "természetesen" kifelé pattant a labda, az ismétlés pedig fölé szállt.

 

Gól nélkül nem megy...

 

A mérkőzés egyetlen találatát a 63. percben Székely szerezte, amikor két védő között lépett ki egy kapu elé lőtt beadásra. Bár az Unirea ezúttal is legalább egyenrangú partnere volt ellenfelének, ez mit sem ér, ha a játékosok nem találják meg a góllövő csukájukat... Kovács Rudolf és Csűri Sándor edzők a következő csapatot szerepeltették: Szász - Ionescu (86.p. Galea), Nistor, Pop, Săraz (77. Bârsan), Fele S. (63. Fele Sz.), Magda, Ţoca, Iambor, Iorgovan (69. Béres), Popa.

Miközben az érmellékiek újabb vereségükkel visszacsúsztak a 11. helyre, a Belényesi Bihorul megszerezte egyetlen döntetlenje mellé ötödik győzelmét, saját pályáján a Facsádi Flacăra ellen. A 2-1-es sikerük azt jelenti, hogy a belényesiek a tabella élére ugrottak. A következő fordulóban a Bihorul a Jiul otthonába látogat, az Unirea a Temesvári FC II.-t fogadja.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!