ERDON Helyi sport hírek

2011.09.06. 09:04

Újítások az Ady Endre utcai sportteremben

Felszerelték a szatmárnémeti Sportlíceum Ady Endre utcai sporttermében a felfüggeszthető kosárlabda–palánkokat. Erre a befektetésre már tavasztól készül a helyi polgármesteri hivatal.

 

„Miután korszerűsítettük a játékteret, és új parketta lett lefektetve, szükségszerű volt ez a befektetés is. Ezáltal nem karcolódik a parketta. Korábban gurítható palánkok voltak, és a mozgatása közben karcolódott a játéktér is. Most ezt a problémát is megoldottuk” – mondta Kereskényi Gábor, alpolgármester, aki egyben a VSK igazgatótanácsának az elnöke. Emellett egy korszerű padlótisztító gépet is vásároltak. Kereskényi elmondta, a befektetés összege 100 ezer lej.

Az új palánkokat már jövőhéten felavatja a női kosárlabdacsapat: szeptember 16–án hazai pályán játszanak a szatmári lányok, a Román Kupa első fordulójában a SCM Craiova lesz az ellenfél.

 

Kaphatók a VSK–bérletek

Péntektől már megvásárolhatók a bérletek a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda–, illetve férfi kézilabdacsapatának hazai mérkőzéseire. Kereskényi Gábor, az igazgatótanács elnöke elmondta, a bérlet ára változatlanul 150 lej. A bérletek érvényesek mindkét csapat meccseire: bajnoki és kupameccsekre egyaránt. „Idén már nem lesznek külön bérletek a kézilabdameccsekre, vagy a kosárlabda találkozókra. Vegyes bérletek lesznek, de ezekkel hazai és nemzetközi kupameccsekre is be lehet lépni” – mondta Kereskényi. A bérletek Kibédi Albert versenyszervezőnél kaphatók, péntektől naponta 10–12 és 17–19 óra között. Bővebb felvilágosítás kapható a 0744–517378–as telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!