ERDON Helyi sport hírek

2011.07.22. 15:46

Menesztették Florin Galt

Péntektől már nem Florin Gal a Szatmár Megyei Sport– és Ifjúsági Igazgatóság vezetője, az országos ügynökség elnöke, Doina Melinte ugyanis azonnali hatállyal felbontotta a szerződését.

„Ez egy nagyon jó döntés, hogy menesztették Florin Galt. Mi többször is hangoztattuk, hogy a DJST élére egykori, elismert sportolót kell helyezni, illetve egy olyan személyt, akinek egyben kellő menedzseri felkészültsége van” – mondta röviden Csehi Árpád, az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének elnöke, aki lapunktól értesült az ANST döntéséről.

Próbáltuk felvenni a kapcsolatot a menesztett igazgatóval is, viszont ki volt kapcsolva a telefonja.

Mint ismeretes, Florin Gal ellen a Korrupcióellenes Igazgatóság (DNA) is vizsgálatot indított a szatmárnémeti Sport Hotel koncessziós szerződése miatt. A DJST ideiglenes igazgatójának az egyik egykori, nagykárolyi cége „nyerte” meg a versenytárgyalást.

Bár ebben az ügyben nem vizsgálódnak a hatóságok, mégis a helyi sajtó (elsősorban a Szatmári Friss Újság) többször firtatta az igazgatói tisztségre kiírt versenyvizsga lebonyolításának az igazságosságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!