ERDON Helyi sport hírek

2011.07.18. 16:14

Amra Mehmedic: „Jó ismét Szatmáron lenni”

Egyelőre kilenc hónapra hosszabbította meg szerződését a Szatmárnémeti VSK–val a női kosárlabacsapat bosnyák játékosa, Amra Mehmedic. Érkezik Urse–Ivan és egy amerikai játékos is.

 Szatmárnémetiben érkezett hétfőn Amra Mehmedic, a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának egyik legjobb játékosa, hogy meghosszabbítsa tartózkodási engedélyét Romániába. A bosnyák kosaras egyúttal egy sajtótájékoztatón is beszélt arról, hogy meghosszabbította szerződését a szatmári együttessel. „Kilenc hónapot hosszabbította meg a szerződését, de ha szükség lesz, akkor tovább marad majd a csapatnál” – mondta a klub kosárlabda szakosztályának elnöke, Florin Mureşan. „Jó ismét Szatmáron lenni. Szeretem a várost, az itt elő embereket, jó a csapat. Egyszóval örülök, hogy visszatérhettem. Sokat számított a döntésemben, hogy a csapat nagy része itt maradt. Ha szükség lesz rám, és az edző meg lesz elégedve a teljesítményemmel, akkor nyilván, hogy tovább hosszabbítom majd a szerződésem” – mondta Amra.

Fógel László klubelnök hangsúlyozta, hogy a romániai együttesek közül a VSK az egyetlen, amelynek játékoskerete 90 százalékban változatlan maradt. „Mindezt kevesebb pénzből oldjuk meg. A klub költségvetése ugyanis kevesebb, mint tavaly, mégis sikerült összegyűjteni a legjobb játékosokat” – tette hozzá Fógel, aki a célokról még nem kívánt nyilatkozni, csak annyit mondott: „Jobb lennek a tavalyinál jobb eredményt elérni, és a három játékban levő tornából legalább egyet megnyerni.”

A sajtótájékoztatón ugyanakkor bejelentették, hogy egy év szünet után visszatér Brassóból a csapathoz Monica Urse–Ivan, illetve egy amerikaival, Star Allennel erősít a VSK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!