ERDON Helyi sport hírek

2011.05.12. 13:01

Családias focibajnokság Értarcsán

<p>Idén is megtartották Értarcsán a pár év óta szokásossá vált Május 8 Kupa labdarúgó bajnokságot, mely most a szó szoros értelmében családiasra sikeredett.</p>

Nyakó Zoltán testnevelő tanár Kiskrekei, Szalacs és Érsemjén községek iskoláinak is küldött meghívókat az idei Május 8 Kupára, ám ezek csapatai különböző okok miatt nem tudtak részt venni a kispályás versenyen. Az esemény így sem aradt el, és nem csak azért sikeredett családias hangulatura, mert az értarcsai iskolások mellett a községhez tartozó éradony diákjai vettek részt rajta, hanem azért is, mert pályára léptek azok a helyi fiatalok, akik már nem az általános iskola padjait koptatják, továbbá az apukák és a tanárok is közös csapatot alkotva.

Eredmények

Nyakó Zoltán elmondása szerint nem csak azért volt tagja utóbbi gárdának, mert tanára a diákoknak, hanem mert ennek kapcsán kicsit „fiainak” is érzi őket. Eredmények: Tarcsai iskola–Apák+tanárok 1–6, Tarcsai Öregdiákok–Adonyi iskolások 5–1, Tarcsai Öregdiákok–Apák+tanárok 1–3, Adonyi iskolások–Apák+tanárok 2–3. A kupa sorsáról a Tarcsai iskolások–Adonyi iskolások találkozó döntött, hiszen a versenyt mégis csak a diákoknak szervezték, az összecsapást a hazaiak nyerték 6–2–re.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!