ERDON Helyi sport hírek

2010.10.05. 16:46

Népes csapattal készülnek a Bajnokok Napjára

<p>A Samuraiul SK ötven karatékával képviselteti magát Nagyváradon, a Bajnokok Napja elnevezésű nemzetközi versenyen.</p>

A megmérettetésre több romániai egyesület mellett többek között magyarországi, szlovákiai és ausztriai klub képviselői jelezték résztvételi szándékukat. Ezért a szatmáriaknak egy jó felkészülési lehetőséget nyújt majd a torna a botoşani–i karate–bajnokság előtt.
A Samuraiul SK küldöttségét a klubelnök, Magos Róbert edző (5. Dan) vezeti, Csatári Attila (3. Dan) pedig bíróként kapott meghívást a tornára. „A klub szatmárnémeti, lázári és batizi szekcióinak 6–24 éves karatékái utaznak majd Nagyváradra, akik Soós Róbert (2. Dan) és Filer Iván (2. Dan) oktatók felügyelete alatt keményen készülnek a megmérettetésre. Ők a kumite próba egyéni és csapatversenyében fognak megküzdeni” – mondta lapunknak Magos, aki ezúton is szeretne köszönetet mondani a szülőknek és Benjamin Kirának, ugyanis utóbbi biztosítja majd a buszt, amellyel utazni fog Nagyváradra a klub küldöttsége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!