ERDON Helyi sport hírek

2010.08.02. 12:37

Sportnap lesz Mezőfényen

<p>Szatmár megye – Sportnapot rendeznek vasárnap Mezőfényen, a helyi önkormányzat pedig magyarországi csapatokat is meghívott az eseményre.</p>

Kispályás labdarúgó–mérkőzések nyitják majd az eseményt a helyi futballpályán: a helybéli és nagyecsedi 11–12 évesek 10 órától, a 45 éven felüli mezőfényi, és mérki, illetve vállaji öregfiúk pedig 11 óra után mérkőznek meg.
A folytatásban egészpályás meccseket rendeznek: a 13–14 éves mezőfényiek és nagyecsediek találkozója (12.30 órától) után a házigazdák, illetve a magyarországi vendégek, Mérk–Vállaj 18 éven aluli ificsapatai játszanak egymás ellen. 15.45 órától 11–es rúgó versenyt fognak rendezni, amelyen megmutathatják tudásukat felnőttek és gyermekek egyaránt.
Zárásként „csemegének” ígérkezik a 17 órakor kezdődő a meccs, amelyen az 1993–96–os csapat, a Mezőfényi Recolta az idei együttessel, a Fröhlichel csap össze. Ezen a találkozón a mezőfényi szurkolók minden bizonnyal megismerhetik a IV. ligás csapatot is, amellyel nekivágnak a 2010/11–es idénynek.
A szervezők még hozzátették, a helyszínen Lacikonyhával várják a vendégeket, 21 órától pedig szabadtéri bált rendeznek, amelyen a Melody zenekar húzza majd a talpalávalót. A belépő a bálra 7 lej.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!