ERDON Helyi sport hírek

2010.08.05. 17:11

Parkettázás, halasztva

<p>Leghamarabb télen cserélik le a szatmárnémeti Sportlíceum Ady Endre utcai termében a játéktér gumiborítását parkettára. Megóvták a licitet.</p>

Megóvták a szatmárnémeti Sportlíceum Ady Endre utcai termének parkettázási munkálataira kiírt versenytárgyalás eredményét, így a polgármesteri hivatal továbbra sem írhatja alá a licit–győztes galaci céggel a szerződést. Ezért, értelemszerűen, a munkálatok megkezdése is csúszik. Mivel az óvásokat elbíráló bukaresti bizottság még nem határozott ez ügyben, ezért a hivatal illetékesei úgy döntöttek, télig meg sem kezdik a munkát. „Egy hónap múlva férfi kézilabda bajnoki mérkőzést kell rendezzünk Szatmáron. Ennyi idő alatt biztos nem fejezik be a munkát” – indokolta Fógel László klubelnök. Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőn aláírhatták volna a szerződést a kivitelezővel, és szerdán kezdődhettek volna a munkálatok. Az óvás miatt még nem lehet aláírni a kontraktust.
A gond az, hogy a kosárlabda szövetség (FRB) az elmúlt két idényben csak ideiglenes engedélyt adott a VSK–nak arra, hogy gumiborítású pályán rendezze hazai, női bajnoki mérkőzéseit. „Most ismét kezdődnek majd a lobbizások, hogy kapjunk még egy kis haladékot. Reméljük, megértik a helyzetünket” – mondta lapunknak Fógel. Mint ismeretes, a játéktér gumiborítása miatt nem rendezhette Szatmárnémeti a kosárlabda Közép–Európa Női Liga négyes döntőjét sem.
A pályafestést viszont megejtik. A FRB ugyanis változásokat eszközölt a kosárlabda–pálya felfestésével kapcsolatban, ezt legkésőbb a szeptember 25–i idényrajtig kivitelezni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!