ERDON Helyi sport hírek

2010.08.12. 15:49

Férfi kézilabda: Kikapott a Szatmárnémeti VSK

<p>Négy gólos vereséget szenvedett a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata a Dinamo Municipallal szemben, az Aradon zajló felkészülési torna második mérkőzésén.</p>

A Palkó János és Nicolae Istrate edzőpáros legénysége az első félidőben uralta a mezőnyt, a fordulás után viszont az ellenfél vette át az irányítást. „Nagyon durván játszottak a második félidőben. Mi nem akartunk »beszállni« ebbe a játékba, nincs szükség az értelmetlen sérülésekre” – mondta lapunknak Istrate. Vizsbovszkij nem is játszott a csütörtök délelőtti mérkőzésen, izomhúzódás miatt, Teremi pedig el sem utazott a csapattal. A kapus gyomorfájdalmakra panaszkodott.
Csütörtök délután a VSK játszik Aradon még egy meccset a Bukaresti CSM ellen, péntek délután pedig utazik Orosházára, ahol részt vesz egy nyolccsapatos felkészülési tornán.
Szatmárnémeti VSK – Dinamo Municipal 33–28 (14–17). Panazan 10 védés – Timofte 9 gól (4 hétméteresből), Savic 6, Şavlovschi 5, Munea 3, Surducan 2, Mateaş 1, Várady 1, Oláh 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!