ERDON Helyi sport hírek

2010.06.23. 14:43

Pályaavató Krasznabélteken

<p>Szatmár megye – Nagyszabású rendezvény keretében avatják vasárnap délután a krasznabélteki labdarúgó–pályát.</p>

14.30 órától a helybéli papok megáldják a korszerűsített játékteret, majd a bélteki és mezőpetri fúvósok, illetve a település mazsorett-csoportjának előadása következik. Az óvódások és iskolások műsora után 16.30 órától a Bélteki Ştiinţa és az Ákosi Băile Termale ifjúsági csapatai próbálhatják ki elsőként az új gyepszőnyeget, 18 órától pedig kisebb „sztármustrára” kerül sor a helyi focipályán: A Ştiinţa felnőttcsapata a Nagybányai Samsung együttese ellen játszik. A máramarosi alakulatot nagynevű öregfiúk alkotják, többek között Buia, Miriuţă, Danciu, Lucian Bălan, Hotea. Az eseményt mezei ünnepség zárja.
A Bélteki Ştiinţa V. ligás együttese egyébként az elmúlt bajnoki idényben azért nem fogadhatta hazai pályán ellenfeleit, mivel ez idő alatt korszerűsítették a település játékterét. Elegyengették a játékteret, illetve korszerű gyepszőnyeget helyeztek el a bélteki pályán, amíg a csapat Erdődön rendezte hazai bajnokijait. A gyepszőnyeg felújításával nem fejezték be a munkálatokat, ugyanis hamarosan kezdik a kerítés építését is.
A klub vezetői egyébként ezúton szeretnének köszönetet mondani mindazoknak, akik valamilyen módon hozzásegítettek a falu focipályájának korszerűsítéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!