ERDON Helyi sport hírek

2010.06.25. 13:58

Folytatás a RallySprint-bajnokságon

<p>Szatmárnémeti – Ezúttal is legalább ötven résztvevőre számít a RallySprint megyei bajnokságot szervező Román Autóklub (ACR) szatmárnémeti fiókjának vezetője, Seletye Dávid.</p>

Mint arról beszámoltunk, ma rendezik az ügyességet és gyorsaságot egyaránt követelő autós verseny harmadik fordulóját.
Rajthoz áll az előző etapban szerencsétlenül járó Májer Richárd is. A mezőny legfiatalabb egyéni pilótája, a 16 éves Ricsi ismét új autóval vág neki a versenynek. Az első etapban egy Volkswagen Golffal, majd egy Honda Civic-kel körözött, most egy Honda CRX gázpedálját tapossa az ACR Gorunului utcai gyakorlópályáján. Mint ismeretes, a Civicet széttörte az előző futamon, ezért vettek új versenygépet. „Erre már vigyázni fogok, de ismét dobogós helyre hajtok” – ígérte a nagy tehetségnek ígérkező pilóta, aki összetettben kategóriája harmadik helyezettje.
Seletye elmondta, a pálya vonalvezetése változott, de sok helyen aszfaltoztak, így biztonságosabb lett a versenyhelyszín. Szombat reggel kilenckor várják azokat, akik nevezni akarnak a 3. fordulóra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!