ERDON Helyi sport hírek

2010.05.06. 13:22

Palkó János és Dan Fleşeriu is marad

<p>Nagy változásokat ígér a Szatmárnémeti Városi Sportklub vezetősége a férfi kézilabda– és a női kosárlabdacsapatok játékoskeretében.</p>

A Szatmárnémeti Városi Sportklub vezetősége megegyezett a férfi kézilabda–, illetve a női kosárlabdacsapatok edzőivel, így a következő idényben is Palkó János, valamint Dan Fleşeriu irányítja majd az élvonalban szereplő együtteseket. Fógel László klubelnök lapunknak elmondta, mindkét szakvezető elfogadta, hogy ugyanazért a fizetésért marad Szatmárnémetiben. Viszont nagy változásokat ígérnek a csapatok játékoskereteiben. Erről viszont nem kívánt többet elárulni a klubelnök. „A kézilabdázókkal hétfőn kezdjük meg az egyéni tárgyalásokat. Annyit elárulhatok, nagy változások várhatók. Reméljük, hogy pozitív irányban történik” – mondta Fógel. Ugyancsak jövő hét elején fogják elosztani a VSK költségvetését a két csapat között. Úgy tudjuk, hogy a következő idényben a női kosárlabdacsapatnak több pénz juthat, mint idén.
Palkó egyébként két és fél idénnyel ezelőtt, Fleşeriu pedig két szezonnal ezelőtt érkezett a VSK–hoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!