ERDON Helyi sport hírek

2010.05.06. 17:03

Máramarosba utazik a Bihar FC

<p>A II. Liga holnapi fordulójában a Nagybányai FC vendége lesz a piros-kék gárda.</p>

– Volt visszhangja a szombati, Craiova ellen elért győzelmet követő akciónak, mert tiszta víz került a felek poharába, és sikerült közmegelégedésre egyezséget kötni a folytatásról – nyilatkozta tegnapi tájékoztatóján Dan Dobai, a Bihar FClabdarúgócsapat vezetőedzője –, ismét a labdarúgás a fontos, azon van és lesz a fő hangsúly. Immár elcsépelt közhely, hogy mindig a következő mérkőzés a legfontosabb meg a legnehezebb, ez valóban így is van, hiszen a pontszerzés akkor értékelődik fel igazán a maga valóságában, ha azt megfelelő taktikával, jó játékkal idegen pályán éri el a küzdő felek egyike.

A nehézségekről

Először is félő, hogy az említett és a sajtóból közismert „akció” nyomot hagyott a játékosokban, s egyikük-másikuk nehezebben dolgozza fel az eseményeket. Másodsorban ez a csata jelenti a vendéglátók egyik utolsó esélyét a második ligában való maradásra, és egyáltalán nem elhanyagolható tényező az sem, hogy Elek sérülése és Balla betegsége miatt nem utazhatnak a társaikkal. A kezdőcsapatot csak a mérkőzés előtt hirdeti ki az edző, egy biztos: mind a támadó, mind a hátvédsorban változtatásokat eszközöl.

Szántó Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!