ERDON Helyi sport hírek

2010.05.06. 13:03

Mégsem közvetítik a Steaua – Szatmárnémeti VSK meccset

<p>A Digi Sport televíziócsatorna mégsem közvetíti a Steaua MFA – Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda bajnoki mérkőzést, így a Palkó János és Nicolae Istrate edzőpáros legénysége lesz az egyetlen a román élvonalban, amelynek egyik mérkőzését sem közvetítették ebben az idényben.</p>

„Szóvá is fogom tenni ebbéli sérelmemet a román szövetség illetékeseinek” – mondta lapunknak Fógel László a VSK elnöke. A Steaua – VSK összecsapást pénteken, a 26. fordulóban rendezik. A Román Kézilabda Szövetség e hét eleji közlése szerint a 11 órakor kezdődő meccset az említett csatorna közvetített volna, viszont a helyzet változott, így az idényzárón sem láthatjuk a szatmári legénység idegenbeli mérkőzését.
A VSK egyébként már csütörtök reggel elutazott Bukarestbe azzal a szándékkal, hogy visszaszerezzék a Szatmáron ellopott pontokat. Mint ismeretes, a két együttes első találkozóján a Kupagyőztesek Európa Kupájának elődöntőjéig jutott fővárosiak csak bírói segítséggel tudtak pontokat szerezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!