ERDON Helyi sport hírek

2010.05.19. 14:28

Fleşeriu szupercsapatot szeretne

<p>Dan Fleşeriu, a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának edzője egy, az ideinél sokkal erősebb csapatot szeretne annak függvényében, mennyi pénzből gazdálkodhat.</p>

„Kiábrándító volt a játékosaim keddi teljesítménye” – mondta lapunknak Dan Fleşeriu edző, miután a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata hazai pályán szenvedett 64–77 arányú vereséget a Sepsiszentgyörgyi Sepsi BC–vel szemben, ezzel elveszítve a bronzcsatát. „Túl korán adták fel a harcot. Egészen másként készültünk a meccsre” – tette hozzá a szakvezető. A csapat jövőjével kapcsolatban azt mondta, egy játékost sem marasztalna, csak azokat akarják megtartani a VSK jövő idényi keretében, akik elfogadják a vezetőség ajánlatát. „Van egy tervünk. Éles Péter menedzserrel már összeállítottunk egy játékoslistát, és hamarosan megkezdjük azokkal a tárgyalásokat. Lehet, a következő idényben lesznek olyan játékosok, akik ebben a szezonban is itt játszottak, de nem sokan. Egy szupercsapatot szeretnék, persze a megadott költségvetés keretei között” – folytatta Fleşeriu.

Úgy tudjuk a VSK jelenlegi keretéből Claudia Pop a legkeresettebb játékos. Az A–osztály idei mindhárom dobogós csapata, az MCM Târgovişte, az Aradi ICIM és a Sepsi BC is vinné a VSK legjobbját. Nyilván, a szatmári vezetőség is megtette az ajánlatát. Ugyanakkor a VSK igazgatótanácsa arról is döntött, hogy fizetéslevonással bünteti a kosárlabdacsapatot a keddi teljesítmény miatt.  A csapat játékosai a következő napokban levezető edzéseken fognak részt venni, ezután kezdődik majd a nyári vakáció, amely a VSK–nál vélhetően augusztus közepéig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!