ERDON Helyi sport hírek

2010.04.29. 17:43

Bajnoki címre hajt Berki Zsolt

<p>Még nem sikerült bajnoki címet szereznie a felnőttek versenyében a Szatmárnémeti SK birkózójának, Berki Zsoltnak (képünkön), idén viszont felkészültebbnek érzi magát az egyéni országos bajnokság viadalai előtt: arannyal térne haza a Drobeta Turnu Severinen szombaton kezdődő megmérettetésről.</p>

„Tavaly bírói túlkapás áldozata volt Zsolt a döntőben. Azt a kellemetlen élményt feledtetni szeretné, és végre bajnoki címet akar szerezni a felnőttek között” – mondta lapunknak edzője, Szabó Ferenc. A szakvezető, másik négy edzőtársával együtt (Tudor Barbul, Romulus Boţoiu, Traian Sârbe, Gheorghe Grigore) tegnap este utazott el a mehedinţi településre, és velük tartott Berki Zsolton (60 kg) kívül Cristian Nichita (66 kg), Octavian Ofrim (74 kg), Tóth Arnold (84 kg), Cosmin Bandula (96 kg), Marius Domuţa (96 kg) és Zenobiu Mic (120 kg). Szabó szerint Berki mellett Ofrim és Domuţa is jó eséllyel pályázik egy érmes helyezésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!