ERDON Helyi sport hírek

2010.03.04. 15:20

Törleszteni akarnak a kézis fiúk

<p>Şavlovschi és Nagy István pénteki játéka kérdéses, viszont Savic – többhetes kihagyás után – visszatérhet a csapatba. Így áll a Szatmárnémeti VSK kézilabdacsapata a pénteki bajnoki meccs előtt.</p>

A férfi kézilabda Nemzeti Liga 19. fordulójában hazai pályán játszik a Szatmárnémeti Városi Sportklub csapata. A Palkó János és Nicolae Istrate edzőpáros legénysége azt a Kolozsvári U csapatot fogadja, amelytől három és fél hónappal ezelőtt egy góllal kapott ki a kincses városban. Mint arról beszámoltunk, a kolozsvári meccsen a házigazdák az utolsó másodpercben szerzett találattal verték a VSK–t.
Ezért akarnak visszavágni a szatmáriak. Nenad Savic az elmúlt napokban már csapattársaival készült, ezért vélhetően rá is számíthatnak majd az edzők. „Még nem döntöttem el, hogy pályára küldöm–e, mert az erőnléti felkészüléssel kissé lemaradt a sérülése miatt” – mondta tegnap lapunknak Palkó János. Cristian Şavlovschi és Nagy István is kisebb sérüléssel bajlódik, az ő játékuk is kérdéses.
„Nyilván vissza akarunk vágni a kolozsváriaknak. Erre készülnek a fiúk is, és ha a bíráskodás is korrekt lesz, akkor megnyerhetjük a meccset” – tette hozzá a sportigazgató.
Mint arról beszámoltunk, a 17 órakor kezdődő mérkőzést a piteşti–i Adrian Barbu, Sorin Nica bírópáros vezeti.

Férfi kézilabda, Nemzeti Liga, 19. forduló
Péntek
Szatmárnémeti VSK – Kolozsvári U
Steaua MFA – Resicabányai UCM (18 óra, Digi Sport).
Szombat
Székelyudvarhelyi KC – Bákói Ştiinţa
Dinamo – Temesvári Poli.
Vasárnap
Brassói Rom Cri – Bucovina Suceava.
Március 11–én
Konstancai HCM – Pandurii Tg. Jiu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!