ERDON Helyi sport hírek

2010.03.04. 11:54

Tartalékos UTA a Bihar FC ellen

<p>Az előzetes hírek szerint igen tartalékosan érkezik a Nagyváradi Bihar FC elleni másodosztályú bajnoki mérkőzésre az Aradi UTA, de Dan Dobai, a váradiak trénere szerint így is erős csapatot alkotnak, s nagyon nehéz dolguk lesz megszerezni mindhárom pontot.</p>

„A múlt hét szombati, Szilágysomlyói Silvana elleni találkozón (1–1) volt alkalmam megtekinteni az UTA-t, s bizony túlságosan is jó benyomást keltett a játékuk…” – nyilatkozta Dobai, aki még hozzá tette, hogy együttesében nincs sérült. Nagy Roland, az aradiak vezetőedzője csupán húsz labdarúgóból válogathat, a Bihar FC ellen biztosan hiányozni fog az eltiltott Pocuca, Batin és Nădăban, illetve a továbbra is Nigériában tartózkodó Eze, ráadásul kérdéses a sérüléssel bajlódó Mutulescu játéka is. Az UTA kapusa minden bizonnyal a tapasztalt Bălgrădean lesz, s ott lesz a pályán az aradiak játékmestere, Mitu is, aki nem csak jó passzaival, de gólerőségével is kitűnik a másodosztályú mezőnyből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!