ERDON Helyi sport hírek

2010.03.11. 16:41

Kézilabda, junior I: elszálltak a szatmáriak továbbjutási esélyei

<p>Egy góllal kapott ki a Nagyváradi Crişultól a Szatmárnémeti LPS Unio junior I–es férfi kézilabdacsapata a 19 éven aluliak bajnokságának nagyszentmiklósi tornáján.</p>

Az F jelzésű selejtezőcsoport 3. helyén álló szatmári alakulatnak így nem maradt több esélye arra, hogy elcsípje a széria első két helyének valamelyikét, amely az elődöntőbe való részvételt biztosította volna.
A sok támadóhibával tarkított meccsen a szatmáriak legjobbja a kapus, Pogyina volt, aki többek között 3 hétméterest védett, de a csere, Erdős is hárított egy büntetődobást. A LPS Unio ráadásul egyenlíthetett volna a mérkőzés utolsó másodperceiben, azonban Pop Raul hétméteres dobása célt tévesztett.
Pénteken a Temesvári LPS Banatul lesz Nicolae Istrate edző legénységének az ellenfele, szombaton pedig a házigazda és éllovas Nagyszentmiklósi Unirea ellen játszik a szartmári gárda.

Szatmárnémeti LPS Unio – Nagyváradi Crişul 30–31 (12–15).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!