ERDON Helyi sport hírek

2010.02.23. 14:38

Szatmárnémeti VSK: Ultimátum a kosarasoknak

<p>Kirúghatja a Szatmárnémeti Városi Sportklub vezetősége Dan Fleşeriu edzőt, amennyiben a női kosárlabdacsapat nem hozza a várt eredményeket.</p>

A Szatmárnémeti Városi Sportklub igazgatótanácsa ultimátumot adott az egyesület női kosárlabdacsapatának, illetve Dan Fleşeriu kosárlabda–edzőnek (képünkön) a csapat idei gyenge teljesítménye miatt. A vezetőség elsősorban az elmúlt hétvégi, BCT Alexandriával szemben elvesztett meccs miatt hívatta be a szakvezetőt, de a játékosok véleményét is meghallgatták – állítja Fógel László klubelnök. „Amennyiben a 6. fordulóban nem nyer a VSK Aradon, akkor fizetéslevonással büntetjük a kosárlabdázókat” – tette hozzá Fógel. A klub vezetősége ugyanis úgy értékelt: ha a március 6–i meccsen nem sikerül begyűjteni a 2 pontot, úszik a táblázatban az elődöntős hely.
Fógel ugyanakkor elmondta, a büntetőjavaslattal a csapat edzője állt elő. „Nem akarjuk most bírságolni a lányokat, kapnak még egy lehetőséget” – folytatta a klubelnök, aki szerint, ha a csapat a büntetés után sem hozza a tőle várt eredményeket, akkor megválnak Fleşeriutól.
A szakvezető egyébként még az elmúlt szombati mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján kijelentette: bízik csapatában, hogy a sepsiszentgyörgyi és az alexandriai meccseiken visszavághatnak a Sepsi BC–nek és a BCT–nek a szatmári vereségek miatt.
Mint ismeretes, az elmúlt héten a háromszékiek 67–61 arányban, a teleormaniak 68–58–ra győztek Szatmárnémetiben. Így négy forduló után egy győzelemmel és három vereséggel az A1–es csoport táblázatának 5. helyén tanyázik a VSK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!