ERDON Helyi sport hírek

2010.02.04. 15:23

Szatmárnémeti VSK: Nem akarnak behódolni

<p>Pénteken 17 órától a Sportlíceum Ady Endre utcai termében a Nemzeti Liga táblázatának 3. helyén tanyázó Bákói Ştiinţa együttesét fogadja a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabdacsapata.</p>

Nehéz mérkőzés vár a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabdázóira, ugyanis a Nemzeti Liga táblázatának 3. helyén tanyázó Bákói Ştiinţa látogat megyénkben. Otto Hell, a vendégegyüttes edzője a bákói sajtónak azt nyilatkozta: „Nehéz mérkőzés vár ránk Szatmárnémetiben, viszont kötelezően győznünk kell, hogy megőrizhessük pozíciónkat a tabellán.”
Túloldalt, a VSK sportigazgatója, Palkó János is elszánt, és egy jó mérkőzés végén jó eredményt vár legénységétől. „Jó játékerőt képviselő, értékes játékoskerete van a bákóiaknak. Egyértelműen ők a meccs esélyesei. Mi viszont nem szeretnénk könnyen adni magunkat, és küzdeni fogunk. Ki tudja? Talán sikerül döntetlenre hozni a meccset, mint ahogy azt tettünk a Pandurii Tg. Jiu–val” – mondta Palkó, aki nem számíthat a mai meccsen egyik alapemberére, a szerb beálló Nenad Savicra, de honfitársa, az átlövő Bozidar Bursacnak sem múltak el gerinctájéki fájdalmai. „Meglátjuk a mérkőzés előtti bemelegítésnél hogy érzi magát Bursac, utána döntők arról, hogy pályára küldöm, vagy pihentetem” – tette hozzá Palkó.
A szatmáriak sportigazgatója egyébként az elmúlt héten, a Brassói Rom Cri elleni találkozón hangsúlyozta, hogy csapata teljesen másként fog mutatni a pályán a bákóiak elleni meccsen, mint a visszavágók első fordulójában. „A Bákói Ştiinţa elleni mérkőzésen más lesz a csapat motivációja, mint a brassóiak elleni meccsen” – folytatta Palkó.


Nemzeti Liga, 15. forduló
Csütörtök
Konstancai HCM – Temesvári Poli
Péntek
Szatmárnémeti VSK – Bákói Ştiinţa (bírók: Pavel, State – Buzău).
Szombat
Steaua – Székelyudvarhelyi KC (13 óra, Digi Sport)
Nagybányai Minaur – Bucovina Suceava
Pandurii Tg. Jiu – Resicabányai UCM.
Vasárnap
Brassói Rom Cri – Dinamo. találkozót tegnap rendezték.
 A CSM Medgidia visszalépett, a Kolozsvári U szabadnapos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!