ERDON Helyi sport hírek

2010.02.19. 14:53

Egy héten át tartó forduló

<p>Szerdán kezdődött a Konstancai HCM – Bucovina Suceava találkozóval a férfi kézilabda Nemzeti Liga 17. fordulója, és jövő hét csütörtökön rendezik a zárómérkőzést, a Dinamo – Bákói Ştiinţa összecsapást.</p>

A hétvégén hatból csak két találkozót rendeznek. Szombaton, a 11 órakor keződő Nagybányai Minaur – Pandurii Tg. Jiu meccset a Digi Sport élőben közvetíti. Vasárnap a sereghajtó Brassói Rom Cri a Temesvári Polit fogadja. A Szatmárnémeti VSKSzékelyudvarhelyi KC és a SteauaKolozsvári U találkozókat jövőhét szerdán rendezik.
Az előrehozott mérkőzésekre és a halasztásokra azért volt szükség, ugyanis négy csapat (HCM, Steaua, Ştiinţa, KC) európai kupasorozatban szerepel a hétvégén. A VSK ellenfele szombaton a Challenge Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját játssza hazai pályán a lengyel MMTS Kwidzyn ellen, az első mérkőzésen 32–20–ra kaptak ki a székelyek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!