ERDON Helyi sport hírek

2010.01.27. 14:28

Intim fehérneműben pózolt Cristina Ciocan

<p>Többek között párkapcsolatairól, kedvenc ételeiről beszélt a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdázója az egyik központi lapnak adott rendhagyó interjúban.</p>

Korábban készült fényképeket, illetve egy pikáns interjút közölt a napokban a Pro Sport napilap Cristina Ciocannal. A Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabdacsapatának újonca intim fehérneműben pózolt, és a legszemérmesebb kérdésekre is készséggel válaszolt.

Válaszolt a párkapcsolatait faggató kérdésekre, elárulta, hogy a meccsek előtt tésztát szeret enni és szereti a csípős ételeket, a férfiak pedig egy szép csokor virággal vehetik le a lábáról.

A „modellkedésről” elmondta, hogy fehérneműs fényképek korábban készültek, de ennél többet nem mutat magáról. „Szégyenlős vagyok. Tapasztalatszerzésnek jó volt, és azt hiszem, megismételném. De ennél több ruhát nem hiszem, hogy levennék magamról” – mondta 2009 legjobb román kosárlabdázója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!