ERDON Helyi sport hírek

2010.01.12. 16:06

Gondok a Szamos-parton

<p>A kolozsvári, valamikor sokkal szebb napokat látott diákcsapat feje felett is ott lóg Damoklesz kardja, a csődeljárás, illetve a második ligából történő kizárás már-már kézzelfogható lehetősége, amely a váradi piros-kékek malmára hajtaná a Kis-Szamos most igen zavaros vizét.</p>

Az Universitatea klub ugyanis 300.000 lejjel tartozik egy természetes személynek, Ioan Mureşan tanácsosnak, aki tavalyi, majd félmilliós kölcsönével megmentette a csapatot a lepontozásos kieséstől, s most feljelentette a klubot a helyi kereskedelmi bíróságon. Az említett úriemberen kívül a diákegyüttes más természetes és jogi személyeknek is tartozik, méghozzá több százezer euróval, s bizony nagyon kevésnek mutatkozik az a pénz, amit a Temesvári Poli FC-től vár a kincses város klubja. Mint ismeretes, Dorin Goga átigazolásáért a bánáti csoportosulás még nem utalta át az egész összeget (körülbelül egymillió lejt, ami nagyon kevés lesz a megmeneküléshez), arra egyelőre csupán ígéretek történtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!