ERDON Helyi sport hírek

2009.01.08. 11:52

A Belényesi Bihorul már elkezdte

<p>A Belényesi Bihorul labdarúgói már a hét elején elkezdték a felkészülést a tavaszi idényre.</p>

– Nagyon jól fel kell készülnünk a visszavágókra, mert szurkolótáborunk azt várja, hogy a tavaszi idényben is az őszihez hasonló teljesítményt nyújtsunk. Ez viszont nem lesz könnyű, mert ellenfeleink immár ismerik tanítványaim játéktudását és erejét, így mind nagyon készülnek majd esetleges hibáink kihasználására, a legyőzésünkre. Remélem, a csapat játékosai idén is a „földön maradnak lábaikkal”, és lassan sikerül egy nagyon jó együttest létrehozni Belényesben – mondta Kovács Rudolf vezető edző az első edzést követően.

A kedd délutáni, idei első találkozón a következő játékosok jelentek meg: Bonta, Lazea, Joarză – kapusok; Aenoaiei, Balea, Bogdan, Carţiş, Tăut, Ciobriş, Luca, Pantea, Pocian, Popa, Mangra, Rusu, Şerb, Silaghi, Trip – mezőnyjátékosok. Igazoltan Szabó és Ilaş maradt távol, míg az ifjúsági Toma igazolatlanul hiányzott.

Tervek tavaszra

– Nem tudom, hogy a mienk lesz-e a legfelkészültebb gárda, ám úgy vélem, hogy a december 5. és január 5. közötti pihenés nagyon is elégséges volt, ezért felkészülési tervünket saját elképzelésem szerint állítottam össze – mondta a szakirányító. – Nem vagyok az átigazolások híve, új játékosokra csak akkor van szüksége egy csapatnak, ha azok tehetségesebbek, jobbak mint a meglevőek. Ha találunk ilyeneket, ám legyen, ha nem, akkor tökéletesen megfelelnek a jelenlegiek!

Az erőgyakorlatok a héten a stadionban zajlanak, jövő hét közepén tíz napos edzőtáborba Biharfüredre vagy Félixfürdőre utazik a Bihorul CF, míg a hónap végén a Mihályfalva, a Luceafărul és a Szilágysomlyó ellen lép pályára, majd februárban újabb tíz barátságos mérkőzés következik.

Lévay Sándor

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!