ERDON Helyi sport hírek

2008.12.29. 16:54

Párbajtőrrel „hadonásztak” az újságírók

<p>Második lakalommal rendezte meg a Szatmárnémeti Sportklub és a Megyei Sportigazgatóság a szatmári sportújsgíróknak a párbajtőr Szilveszter Kupát. <DIA alt="Vivas 2008.12.29" height="800" width="960"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Vivas_2008_12_29/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Vivas 2008.12.29" src="http://apps.erdon.ro/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Az tavalyhoz hasonlóan idén is izgalmas küzdelmeket láthattak az érdeklődők. De a végén le is vontuk a tanúságot, hogy egyáltalán nem tartózik a könnyű sportágak kategóriájába a vívás. A közönség soariban egyébként az SK vívói, edzői illetve a klub és a sportigazgatóság vezetői voltak, akik hasznos tanácsokkal látták el az „alkalmi párbajtőrvívókat” (képünkön Deac Simona, junior vb–ezüstérmes párbajozó magyarázza, hogyan kell fogni a fegyvert).

A Szatmári Friss Újságot Őri–Pákay Franciska és Pesek Attila képviselte. Előbbi a dobogó harmadik fokára állhatott fel Czinzel Lászlóval együtt, második lett Romász János, a viadalt pedig Pop Florin nyerte meg. Pesek Attila az előkelő ötödik helyen zárt. „Nagyobb versenyen ez pontszerző helyezésnek számít” – vigasztalt a verseny végén Csiszár Ferenc, az SK párbajtőr edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!