ERDON Helyi sport hírek

2008.11.24. 10:35

Drukkerek, indulóval

<p>Bihar megye – A szombaton lejátszott Érmihályfalvi Unirea–Nagyváradi Luceafarul megyei első osztályú labdarúgó összecsapás előtt a hazai szurkolók a városközpontban gyülekeztek. <A href="http://video.erdon.ro/video/33560/az-ermihalyfalvi-focidrukkerek-induloja---magyar-szoveg" target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://video.erdon.ro/video/33563/az-ermihalyfalvi-focidrukkerek-induloja---roman-szoveg" target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Onnan a fő utcán végigvonulva érkeztek meg a Praszler stadionba, ahol végkimerülésig bíztatták csapatukat. A csatolt videókban a drukkerek indulóját is meghallgathatják, magyar és román szöveggel egyaránt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!