ERDON Helyi sport hírek

2008.10.09. 18:17

Büntetések a megyei negyedik ligában

<p>A megyei labdarúgó negyedik ligában szerepelõ Bihardobrosdi Vulturul játékosát, Petru Burescut húsz fordulóra eltiltotta a Bihar megyei Labdarúgó Egyesület és 150 lejre büntette.</p>

A futballista a Vulturul–Bihari Cetatea mérkõzés után két „rendfenntartóval” közösen ütlegelte Eugen Pop játékvezetõt, aki ezért polgári pert is indított ellenük. A Vulturul pályáját két fordulóra szintén eltiltották és a klubot is 200 lej büntetés megfizetésére kötelezték.

Dan Dobai, az Érmihályfalvi Unirea edzõje sem úszta meg szárazon azt, hogy miután Alin Bungau játékvezetõ kiküldte a kispadról, õ nem hagyta el a játékteret. Ezért a bíró a 35. percben lefújta az Alsókocsobai Izvorul–Érmihályfalvi Unirea labdarúgó mérkõzést. A megyei Egyesület az edzõt három fordulóra eltiltotta és 100 lejre büntette. A mérkõzést különben az Alsókocsobai Izvorul nyerte meg zöld asztalnál 3–0 arányban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!