ERDON Helyi sport hírek

2008.04.16. 14:10

Radu Bud is ott lesz Peténél

<p>Radu Bud, Szatmár megye prefektusa vasárnap a petei határátkelőnél fogadja majd a Kelet–Európa–rali résztvevőit – közölte a hivatal sajtószóvívője, Sorin Martin–Veres.</p>

„Radu Bud nem csak, mint a megye közigazgatási egységének vezetője vesz részt a fogadtatáson, ugyanis a prefektus nagy kedvelője a motoros sportoknak” – írja közelményében a szóvívő.

A verseny vasárnap rajtol Budapestről, a Hősök Teréről, és várhatóan 17 órakor érkezik a mezőny a határátkelő helyre.

 

A Gutin–hágón, a izvorai letérőnél lesz a Kelet–Európa–rali romániai szakaszának hétfői rajtja. Az üdülőhely környékén mintegy 70 km mért szakaszt tesznek meg a versenyzők, majd a Történelmi Máramaros területén, Mara település környékén érnek célba.

A lapunkhoz is eljuttatott program szerint a motorosok hétfő reggel 6 órakor, az autósok 8.03–kor, a kamionosok 9.03 órakor rajtolnak, az utolsó versenyző 10.03–kor hagyja el a rajthelyet. A rali romániai szervezői szerint aki nézőként akar részt venni a rali Nagybánya környéki szakaszain, az Izvora környékén keressen magának helyet, lehetőleg ott, ahol majd a szerzők is engedik.

 

Kapcsolódó cikk:

  • Nem lesz mért szakasz Szatmár megyében
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!