ERDON Helyi sport hírek

2008.04.02. 16:51

III. Liga: pénteken 17 órától játszanak

<p>Az aradi Răzvan Cadar vezeti majd pénteken 17 órakor kezdődő Szatmárnémeti Someşul – Szovátai Mobila III. ligás találkozót.</p>

A munkáját Călin Putyer és Ioana Tătar (mindkettő nagyváradi) segíti majd, cserebíró az aradi Paul Barta, megfigyelő pedig az aranyosgyéresi Cornel Popovici. A Marosvásárhelyi Gaz Metan – Mikolai Turul találkozót a nagyenyedi Adrian Cârnaţi vezeti, partjelzők lesznek Vasile Martin (Nagyenyed) és Vasile Mărginean (Gyulafehérvár); cserebíró Ioan Domşa (Gyulafehérvár), megfigyelő a besztercei Vasile Popa.

A II. Liga 2. csoportjának mérkőzését, a Temesvári CFR – FC Târgovişte találkozót a nagykárolyi Kovacs Istvan vezeti, a III. ligás Belényesi Bihorul – Besztercei Gloria II találkozón pedig Szilágyi István lesz a megfigyelő. A Nyárádtői Unirea – Máramarosszigeti Marmaţia találkozó kétpartjelzője a szatmárnémeti Constantin Por és a szelestyehutai Glázer János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!