ERDON Helyi sport hírek

2008.03.20. 14:19

Ez már nem helyi rangadó

<p>Holnap délután rendezik a III. Liga 22. fordulójában a Szatmárnémeti Olimpai – Szatmárnémeti Someşul labdarúgó–találkozót. Azonban az utóbbi két év helyi rangadóját Szilágysomlyón rendezik.</p>

Szilágysomlyón fogadja a Szatmárnémeti Olimpai a Szatmárnémeti Someşul labdarúgó–csapatot a III. Liga 22. fordulójában. Mint ismeretes, a bajnokság tavaszi idényétől az Olimpiának már semmi köze nincs Szatmárnémetihez. Csak a hátvéd Téger fogadta el a szilgáyságiak szerződésajánlatát. A csapat még a sárga–kék színeit sem őrizte meg, az Olimpia már piros–sárga színekben játszik.

„Nyilván győzni megyünk Szilágysomlyóra – mondta Mircea Bolba, a Someşul technikai igazgatója. – Sajnos ide jutott az Olimpia. De így mi is szerencsés esetbe vagyunk, mert nem követi majd rossz érzés az, ha elverjük az Olimpiát” – folytatta Bolba, aki a péntek délutáni mérkőzésen a sérült Mihovicira és Gardoşra, valamint a sárga lapos eltíltását ülő Raul Crişanra nem számíthat.

A másik Szatmár megyei együttes, a Mikolai Turul szombaton játszik hazai pályá az éllovas Félixfürdői Luceafăurul Lotus ellen. Mint ismeretes, a mikolaiakat büntette a román szövetség.

III. Liga, 6. csoport, 22. forduló

Szatmárnámeti Olimpia – Szatmárnémeti Someşul

Szovátai Mobila – Nyárádtői Unirea

Kolozsvári U 1919 – Szászrégeni Avântul

Marosvásárhelyi Trans Sil – Belényesi Bihorul

Máramarosszigeti Marmaţia – Nagyváradi FC Bihor II

Dési Unirea – Kolozsvári Sănătatea

Besztercei Gloria II – Marosvásárhelyi Gaz Metan

Nagybányai FC – Balázsfalvi Inter

Szombat: Mikolai Turul – Félixfürdői Luceafăurul Lotus

A mérkőzések 15.30 órakor kezdődne

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!