ERDON Helyi hírek

2019.11.08. 10:32

Ünnepelje az év végét munkatársaival és ügyfeleivel Nagyvárad központjában, a Grand Or Deluxe-ban – a tökéletes hely magánesemények és társas rendezvények megtartására 135 lejért személyenként, míg szilveszterkor 285 lej/személy áron!

A <a href="https://www.grandordeluxe.ro/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Grand Or Deluxe</a> a város szívében helyezkedik el, és könnyen megközelíthető bármely irányból, egyedülálló hely Nagyváradon.

A Grand Or Deluxe a város szívében helyezkedik el, és könnyen megközelíthető bármely irányból, egyedülálló hely Nagyváradon.

Szalonja kényelmes és meghitt hangulatot biztosít bármely rendezvénynek, kielégíti a legkülönösebb igényeket is. Hivatalos események, exkluzív partik, tematikus gálaestek vagy társas rendezvények megtartására kiválóan alkalmas, személyenként 135 lejért.

A Grand Or Deluxe nem csupán egyszerű rendezvényterem. Kétszáz férőhelyes, kifinomult ízlésű terme bármely ott tartandó esemény alkalmához és nagyságához tökéletesen megfelel.

A termet felügyelő szakértő csoport ötletekkel, javaslatokkal segítségére siet az esemény megtervezésében, illetve egyéb szolgáltatásokban, és rendelkezésére állnak az összejövetel kívánt színvonalának megteremtésében.

Az esemény ideje alatt a csoport tanácsadói és tagjai végig készen állnak a szervezők segítségére, hogy a legjobb feltételeket biztosítsák összejövetelük sikeréhez.

A Grand Or Deluxe csapata a szervezők által kívánt menüsort is tiszteletben tartja, és összeállít a különféle kéréseknek megfelelő ételeket. A Grand Or márkának megfelelő egyedi, utánozhatatlan, ízletes készítményekkel teszik emlékezetessé a rendezvényt.

A 2019 végén rendezendő eseményekre a Grand Or Deluxe személyenkénti 135 lejes árat kínál. Szilveszterre az ár 285 lej/személy. A társas rendezvények esetében a menü a következőkből áll: kilenc hozzávalóból elkészített hideg előéltel, meleg előétel, főétel, kérésre desszert és különféle italok: víz, üdítők, kávé, sör, alkoholmentes változatban is, whisky, likőrök, fehér és vörös bor.

Részletes információkért, illetve foglalásokért ne tétovázzon, keresse fel csapatunkat e-mailen: contact@grandordeluxe.ro vagy telefonon: 0751-331-498. Ismerkedés céljából a Grand Or Deluxe tanácsadói capuccinóval vagy teával várják Önt Nagyváradon, a Vasile Alecsandri utcán.

(Fizetett hirdetés: H 200616)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!