ERDON Helyi hírek

2019.10.11. 11:57

Mira-koncert az ERA Parkban!

Napjaink egyik leginkább hallgatott előadója, Mira, a nagyváradi ERA Parkba érkezik! Az énekesnő egy szuper koncertet ad a bevásárlóközpont kupolája alatt október 13-án, vasárnap 19 órától.

Napjaink egyik leginkább hallgatott előadója, Mira, a nagyváradi ERA Parkba érkezik! Az énekesnő egy szuper koncertet ad a bevásárlóközpont kupolája alatt október 13-án, vasárnap 19 órától.Azt követően, hogy az utóbbi hetekben bemutatta legújabb dalát - Maldita Noche - Mira azokat a dalokat is elénekli természetesen, melyek révén közismert lett a közönség körében: Uit de tine, Cum de te lasă vagy Străzile din București. Utóbbi az egyik legtöbbet játszott dal manapság, társszerzője Florian Rus.

Az énekesnő teljes neve Maria Mirabela Cismaru, 1995 március 12-én született Rovinari-ban. Kiskorától énekelt, szélesebb közönség előtt 2012-ben lett ismert, amikor részt vett a Románia Hangja tehetségkutatóban, Marius Moga csapatának tagjaként. Az eltelt évek során a toplisták élére került több alkalommal is. Mira 2017-ben lett a DJ Poject új hangja, együtt mutatták be az Inimă nebună című dalt, amely több mint 53 milliós nézettséget produkált a YouTube videómegosztón, tavaly ősszel együttműködve Vescan-nal a Ce o fi, o fi című dallal hasonló sikert ért el.

A koncert nyitányaként helyi előadók lépnek színpadra: Larisa Onet és a Mana Dance Academy táncosai.

A belépés természetesen mindenkinek ingyenes!

Mindenkit szeretettel várnak!

(Fizetett hirdetés: H287793)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!