ERDON Helyi hírek

2019.07.01. 12:30

Stíluskavalkád a nagyszínpadon

Szombaton a kora esti óráktól ismét a nagyszínpadra irányult a figyelem a Szent László Napokon.

Szombaton a kora esti óráktól ismét a nagyszínpadra irányult a figyelem a Szent László Napokon.

A 19.30-tól kezdődő Péterfy Bori and Love Band koncertre szépszámú közönség gyűlt össze, és köszönhetően az énekesnő magával ragadó előadásmódjának, illetve a banda punk-rockos, popos, helyenként sanzonos slágereinek egy igazán felejthetetlen másfél órát tölthettek el a zenekar társaságában a kilátogatók. Az erdélyi gyökerekkel is rendelkező (Áprily Lajos dédunokája) alternatív rock-díva ismételten bizonyította, hogy egy energiabomba, a koncertről pedig természetesen nem maradhattak el legismertebb dalai, a Hajolj bele a hajamba, illetve a Vámpír sem.

Az este további részében Magyarország egyik legnépszerűbb klub- és fesztiválzenekara, az Ocho Macho lépett színpadra. A reggae, ska, latin és punk jegyeit magán viselő produkció látványos színpadi megjelenéssel társítva a közönség soraiban is elérte a kívánt hatást, így a kezdetben visszafogott zenehallgató hangulat hamar átcsapott ugrálós-táncolós bulizásba. A banda legismertebb szerzeményét, a Jó nekem című dalt a Szent László Napok közönsége egy emberként énekelte a csapattal, bizonyítva, hogy remek ötlet volt a szervezők részéről a kőszegi illetőségű zenekar meghívása.

Pikó Stefánia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!