ERDON Helyi hírek

2019.05.15. 09:35

Emberek és technológiák a jövő iparához, a Demo Metal és a Demo Plast (Vest) 2019-en

Május 22. és 25. között az Arad Expón az iparág szakembereit és döntéshozóit várják a Demo Metal és a Demo Plast Vest 2019-re, a romániai ipar referencia eseményére, ahol a legmodernebb megoldások bemutatására összpontosítanak.

Május 22. és 25. között az Arad Expón az iparág szakembereit és döntéshozóit várják a Demo Metal és a Demo Plast Vest 2019-re, a romániai ipar referencia eseményére, ahol a legmodernebb megoldások bemutatására összpontosítanak.A két rendezvény, a Demo Metal és a Demo Plast Vest egyidejű szervezése mellett az expó újdonsága a SMART FACTORY projekt, amely a 4.0 Industry technológiák első bemutatkozása Romániában.

A SMART FACTORY a technológia rajongóinak és azoknak szól, akik a nyereségesség szempontjából legfejlettebb intelligens megoldások iránt érdeklődnek, a T & T által kezdeményezett projekten keresztül. A SMART FACTORY az a hely, ahol a jelenlegi gyártási folyamatokban helyt kap a gyártás jövője is. Itt megtalálják a legújabb technológiákat, szakembereket és cégeket, amelyek bevezetik Önöket a jövő iparába (további részletek a www.demometal.ro/vest oldalon).

Mint minden alkalommal, a Demo Metal és a Demo Plast Vest 2019 keretében először dobnak a román piacra különféle berendezéseket és technológiákat. Emellett a társaságok standjairól nem hiányoznak a különleges ajánlatok sem.

Ezenkívül, a Teximp standján ez alkalommal látható lesz a HAX NASCAR autó, a SMART FACTORY területén pedig látható lesz a román autóipar a „made in Transilvania” autóban „tükröződve”. Végül, de nem utolsósorban, örömmel jelentjük be, hogy 6 robotika csapat érkezik Arad és Körökisjenő középiskoláiból, amelyek az aradi Vasile Goldiş kollégium WIRE IMPULS csapatának vezetése alatt a robotika versenyek hangulatát hozzák el a kiállításra.

Figyelembe véve a korábbi kiállítások sikerességét, a romániai Kereskedelmi és Iparkamara (CCIFER) ezúttal B2B találkozókat szervez a Business Accelerator Industrie keretében.

Ugyanakkor, mint minden alkalommal várják a látogatókat a kiállító cégek által szervezett különböző témájú workshopokra is (a részleteket lásd: www.demometal.ro/vest vagy www.demoplast.ro/vest).

A kiállító cégek, jelentős nemzetközi márkák és helyi cégek várják Önöket a Demo Metal és Demo Plast (Vest) 2019 kiállításon, és meghívják az érdeklődőket, hogy hasonlítsák össze a változatos ajánlatokat, és válasszák ki a legjobb megoldásokat a termelés területén előttünk álló kihívásokra.

Várjuk Önöket az ipar legdinamikusabb eseményére: Demo Metal és Demo Plast (Vest) 2019, május 22-25-én, az Arad Expón!

A regisztrációhoz kattintson:

(Fizetett hirdetés: H 219168)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!