ERDON Helyi hírek

2019.05.31. 14:27

A Brumă Motoutilaje és a Happy Pool részt vesznek a Nagyvárad Expón

Huszonöt cég vesz részt a Nagyvárad Expón, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállításán és vásárán, melyre 2019. június 8–9-én kerül sor az Era Parkban. Az alábbiakban a Brumă Motoutilaje és a Happy Pool cégek mutatkoznak be.

Huszonöt cég vesz részt a Nagyvárad Expón, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállításán és vásárán, melyre 2019. június 8–9-én kerül sor az Era Parkban. Az alábbiakban a Brumă Motoutilaje és a Happy Pool cégek mutatkoznak be.A Brumă Motoutilaje vállalat képviselői mutatkoznak be: „A 2011-ben alapított Brumă Motoutilaje egy teljes egészében román magántőkével működő cég, professzionális mezőgazdasági, építőipari, fafeldolgozási, állattenyésztési, kertészeti gépek, fakitermelési gépek és védőfelszerelések területén tevékenykedik. A cég a Brumă márkanév alatt működik, 24 éves sikerrel a háta mögött. Így biztosítani tudjuk a komolyság és a magas szintű kompetencia további garanciáját, ami rövid idő alatt a vállalat vezető pozíciójához vezetett a Bihar megyei profilpiacon. A Motoutilaje bebizonyította, hogy a piaci versenyképesség fegyverei egy fiatal közösség törekvései, hogy a tisztelet, és a kompetencia generátorai legyenek. A „muníció” a termékek minősége és a márka „bölcsessége”.

A Motoutilaje továbbra is fenntartja a Brumă márka szabványait, de saját rendszert is bevezetett, ami megfelel a minőségi előírásoknak. Így minden üzletet egy saját szervizműhellyel szereltünk fel, hogy a garanciális és poszt-garanciális időszak alatt teljes körű és gyors kiszolgálást nyújtsunk ügyfeleinknek, eredeti alkatrészekkel, valamint ingyenes tanácsadást minden gép használatához. Tesztvezetéseket tartunk a különböző berendezésekhez, ezek működtetésének teljes körű megértése érdekében. Ezenkívül arra törekedtünk, hogy segítsünk azoknak az embereknek, akik nem engedhetik meg maguknak, vagy nem akarnak készpénzzel vásárolni egy, a társaság által rendkívül kedvező és tisztességes feltételekkel kialkudott finanszírozásokon keresztül, egy partnerség keretében.

A Brumă Motoutilaje ajánlata: ingyenes tanácsadási szolgáltatások; mobil szerviz szolgáltatások 48 órán belül, 90 községben és 700 faluban Bihar megyében; népszerűsítés saját katalógusunkban; változatos és minőségi termékek; több mint 300 állandó ügyfélkapcsolat kialakítása; korrekt és gyorsan teljesített szerződések megkötése 250 társasággal; kapcsolattartás több mint 15.000 háztartási fogyasztóval a megvásárolt berendezések időszakos ellenőrzése révén. Szolgáltatásainkkal elégedett hűséges ügyfeleink között vannak: Paniman Kft., Eurobufalo Kft., Maxtehnologic Kft., Vital Pavaje Kft., Ara Shoes Romania Kft., First Forest Kft., RDS RCS stb.

Jelenleg Bihar megyében négy megyei jogú városban és hat városban forgalmazzuk termékeinket, telephelyeink hat fontos településen kaptak helyet: Nagyvárad, Élesd, Belényes, Margitta, Nagyszalonta és Vaskohsziklás. A vezetők állandó célkitűzései: a menedzsment minőségének növelése; intenzív képzési programok; megfelelő felszereltség; a szerviz fejlesztése; a kínált munkahelyek fenntartása és bővítése; technológiai programok fejlesztése a szolgáltatások gyorsasága érdekében.

Happy Pool

Mi egy álmukat teljesítjük, pihenést, egészséget és szépséget nyújtva Önöknek! Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében cégünknek évről évre sikerült diverzifikálnia termékei és szolgáltatásai körét, folyamatosan alkalmazkodva a román piac keresletéhez és trendjeihez.

Jelenlegi kínálatunk több mint 3000 terméket tartalmaz. Megvalósítunk „kulcsrakész” medencéket, de elvégezzük úszómedencék felújítását és korszerűsítését, karbantartását is. Folyamatosan ügyfeleink igényeinek kielégítésére törekszünk. A Happy Pool a legjobb műépítészekkel, tervezőkkel, építőkkel és beszállítókkal dolgozik, ami által minőséget és kompetenciát biztosít.

A Nagyvárad Expóra jelen pillanatig 25 cég iratkozott fel: a BU BU Bucătarul Burlan (hordozható, megfordítható grillező), Holx by Ramon, Anastasia Residence, Dekoart Ceramic, Deve Prodexim, Mobexpert, Motoutilaje Brumă, Victoria Rezidenţial prin Casa Regal Imobiliare, Matros, Riwowi, Agrisorg, Alcas Italia, Happy Pool, SculePrime.ro, Leroy Merlin, Kinetic Body, Master Garden, Arikan, Instal Casa, Imperial Glass, Porcelanosa, Sophia Oradea, Casa din Chirpici, Termoflux és ShopExpert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!