ERDON Helyi hírek

2019.04.09. 12:30

Ingatlanvásár a Nagyváradi ERA Parkban: Jöjjön el és tudjon meg mindent álmai otthonáról!

Új lakást szeretne venni, vagy felújítani akar? El kell jönnie ezen a hétvégén a Nagyváradi ERA Parkba!

Új lakást szeretne venni, vagy felújítani akar? El kell jönnie ezen a hétvégén a Nagyváradi ERA Parkba!Az Aradi úti bevásárlóközpont ad otthont április 13-14-én a nagyváradi ingatlanvásárnak, ahol jelen lesznek az ingatlanfejlesztők, hitelközvetítők, bútor- és dekoráció, intelligens és biztonsági rendszer beszállítók és bemutatják legújabb ajánlataikat.

Gyakorlatilag, mindazok, akik kilátogatnak majd az ERA Parkba, megtalálnak minden információt, amire szükségük van álmaik otthonához.

A kiállítók között ott lesznek az ingatlanfejlesztők, mint Anastasia Residence (új tömbházak a Nufărul lakónegyedben), Enska Residence (fejlesztő) EAS Residence (új tömbházak Nagyváradon), de olyan társaságok is mint az iConfort Concept (fejlett fűtési rendszerek), Tech-Controllers (otthoni vezérlők, termosztátok, energiatakarékos megoldások), Kiwi Finance (a legnagyobb hitelközvetítő bróker Romániában), Guardia Security System (Nagyváradi őrző-védő cég; riasztórendszerek) és SARMEXin (luxus tömör fa bútorok Szatmárnémetiből).

A látogatóknak egy élelmiszer sarok is rendelkezésükre áll majd, ahol kipróbálhatják a forradalmian új Termomix készüléket, vagy megkóstolhatják a legjobb házi készítésű fagylaltot a Lucas Eis-tól.

A nagyváradi ingatlanvásárt szombaton és vasárnap, 12 és 18 óra között tartják meg, az ERA Park kupolája alatt, a LOVevents szervezésében, a SPOTless (takarító cég - otthonok, irodák, üzlethelyiségek, építkezés utáni, rendezvény utáni takarítási szolgáltatások) együttműködésével.

A belépés ingyenes.

Ne habozzon hát, jöjjön el Ön is, hogy láthassa a legújabb építőipari trendeket a Nagyváradi ERA Parkban!

(Fizetett hirdetés: H205761)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!