ERDON Helyi hírek

2019.03.21. 11:27

Újabb állásajánlatok a Nagyvárad JobExpón

A Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzét március 22-én, pénteken tartják meg az Era Shopping Parkban. A börze helyszíne a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg. Eddig 28 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra.

A Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzét március 22-én, pénteken tartják meg az Era Shopping Parkban. A börze helyszíne a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg. Eddig 28 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra.Mindazok a Bihar megyei lakosok, akik munkát keresnek, most nagy eséllyel találhatnak állást. Az Inform Media Press, a Bihari Napló és a Jurnal bihorean napilapok kiadója, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro honlapok üzemeltetője, tavalyi sikerét követően, idén tavasszal ismét megszervezi állásbörzéjét. 2019. március 22-én, pénteken 9 és 19 óra között, az Era Shopping Parkban, a kupola alatt kerül sor a Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzére. Eddig 28 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra, ez utóbbi szakoktatási szolgáltatásokat kínál. Az alábbiakról van szó: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspaecher, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, Red Sevens, Microdeco Ro, Echipot, EBM PAPST, Instal Center, GMAB, Premagro, Frescoverde, Connectronics, Hanning Motors Romania, European Vegetable, Faist Mekatronic, Metalica és a Nagyváradi „Henri Coandă” posztliceális iskola. Mindezek több mint 1300 állást kínálnak középfokú és felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek, olyanoknak, akiknek van gyakorlatuk és olyanoknak is, akik a nulláról akarnak megtanulni egy szakmát. Az Era Shopping Park a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg.

Inteva

Az Inteva Products, az autóipari alkatrészek egyik vezető beszállítója, 13 állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad JobExpón. Ezek közül négy felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkező személyeknek szól: minőségmérnök, beszállítói minőségmérnök, folyamatmérnök, mérnöki részleg koordinátor. További kilenc munkahelyre középfokú iskolai végzettséggel rendelkező személyeket várnak: egy HSE technikus (egyetemisták jelentkezését is várják, részmunkaidős szerződéssel), egy minőségtechnikus, egy villanyszerelő, két rakománykezelő és négy termelési operátor. Az alapfizetésen kívül a vállalat 13. fizetést, étkezési utalványokat, magán egészségbiztosítást, a szállítás megtérítését, teljesítménybónuszt, fiatal és dinamikus munkakörnyezetet kínál. A gyárban mennyezet-összetevőket (roof system) állítanak elő olyan vállalatok számára, mint a Mercedes Benz, Volkswagen, BMW, Peugeot és Citroen. „A Nagyváradi Inteva-nál többet talál, mint egy állást! Itt fejleszti karrierjét”, ez a vállalat szlogenje.

Celestica

„Mi a Celestica-nál megoldásokat kínálunk a világ legjobb márkái számára. Büszkék vagyunk arra, hogy megbízható kapcsolatokat építünk és komplex technológiai kihívásokat oldunk meg, hogy ügyfeleink nagyobb értéket valósítsanak meg és eredményeket érjenek el. Vezető szerepet töltünk be az elektronikai részegységek tervezési megoldásaiban, gyártásában, amelyek globális felülvizsgálatot nyújtanak a termékfejlesztés minden szakaszában. A Nagyvárad JobExpóra 48 állásajánlattal érkezünk, különböző részlegek részére: beszerzés, pénzügy, humánerőforrás, minőség, termelés” – közlik a Celestica képviselői.

Premagro

Az 1949-ben alapított Premagro egyike a Románia nyugati részén működő legfontosabb gépészeti vállalatoknak, amely a kovácsolt és megmunkált acél alkatrészek gyártására szakosodott. A cég 34 állást kínál a Nagyvárad JobExpón. Két gépészmérnököt és egy elektronikai mérnököt keresnek. Huszonegy állás középiskolai végzettséggel rendelkezőknek szól, illetve CNC-kezelői, fröccsöntő, marós, magasfeszültségű villanyszerelő, hegesztő, karbantartó géplakatos és a kovács szakmákban képzett személyeknek. Tíz álláshelyet szakképzetlen, legalább általános iskolai végzettséggel rendelkező munkavállalók számára kínálnak. A cég motiváló fizetést, étkezési utalványokat kínál napi 15 lej értékben, és biztosítja a szállítást. Minden alkalmazott, beosztásától függetlenül, 7%-os jelenléti bónuszt kap, a pihenőszabadságot pedig a szolgálati idő alapján biztosítják.

European Vegetable

A biharhosszúaszói (Husasău de Tinca) székhellyel rendelkező, zöldségtermesztéssel foglalkozó cég 500 állást kínál idénymunkásoknak, és egy könyvelőt keres a Nagyvárad JobExpón. Az idénymunkások esetében nem szükséges tapasztalat. A könyvelőnek felsőfokú szakvégzettséggel kell rendelkeznie.

Metalica

A nagyváradi Metalica Rt. a háztartási készülékek gyártásában több mint hat évtizedes hagyománnyal rendelkező román cég. A tapasztalat, a megbízhatóság és a legújabb technológiákba történő folyamatos beruházások helyezték a céget első helyre a kis- és közepes vállalatok területén az országban. A nagyváradi Metalica részt vesz a Nagyvárad JobExpón, ahol 41 munkahelyet ajánl. Ezek közül kilenc esetben felsőfokú végzettségre van szükség: termelésvezető, tervezőmérnök, minőségellenőr, művezető, üzleti elemző, promóciós marketing szakember. Középfokú iskolai végzettségű személyeknek az alábbi állásokat ajánlják: fröccsöntő szerszámkészítő, esztergályos, marós, CNC gépkezelő, zománcozó, festő, csiszoló, összeszerelő operátor, értékesítési ügynök stb. A cég versenyképes fizetéseket kínál.

Faist Mekatronic

A Faist Mekatronic 2005 óta jelen van a nagyváradi Ipari Parkban, ahol alumínium alkatrészeket gyárt az autóipar és telefonok számára. A Nagyvárad JobExpón operátorokat és felsőfokú végzettséggel rendelkező személyeket (mérnökök, technikusok, minőségellenőrök, HR felelős stb.) keresnek. A társaságnál a minimális alapfizetés 2500 lej. Ehhez hozzáadódnak még a magán egészségbiztosítás, az akár 700 lejig terjedő teljesítménybónuszok, ingyenes meleg étkezés, szállítás biztosítása, étkezési utalványok, napi 13 lej értékben, mulatságok az alkalmazottak és családtagjaik számára különböző alkalmakkor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!