ERDON Helyi hírek

2018.12.13. 18:47

December hónap meglepetéseket hoz a váradiaknak!

A téli ünnepek küszöbén, a Benvenuti első alkalommal Nagyváradra hozza az új Benvenuti Store koncepciót.

A téli ünnepek küszöbén, a Benvenuti első alkalommal Nagyváradra hozza az új Benvenuti Store koncepciót.A Lotus Retail Parkban található Benvenuti áruház továbbra is különleges minőségű és mindig divatos termékek gazdag választékával várja ügyfeleit.

A kiváló minőség, a nagyon jó anyagok, a figyelmes gyártási mód, a vonzó modellek, a különleges kényelem, az egyediség, csak néhány azok közül az elvek közül, melyek alapján a Benvenuti évről évre létrehozza lábbeli és bőrdíszmű kollekcióit hölgyek, urak, és gyermekek számára. Decemberben egy új store koncepcióval lepi meg a váradiakat, akiket meghív 2018.12.14-én, pénteken, 14 órai kezdettel, a Lotus Retail Parkban, a Ștefan Octavian Iosif utca 7. szám alatt, Őssiben található Benvenuti áruház megnyitójára.

A szervezők meglepetésekkel készülnek a látogatók számára, az első 100 személyt 100 lejes vásárlási utalvánnyal jutalmazzák.

Szintén a Lotus Retail Parkban működik immár több mint egy hónapja a City Shoes áruház, ahol natúr bőrből készült férfi, női és bakfis lábbelik gazdag választékát kínálják. Egy modern áruházi koncepció, amely nagy számú román márkát egyesít, de nem csak ezeket, megtalálhatók itt még a Rieker, Bontimes, Otter, Garkony, Botta, Johnny Shoes és sok más is.

(Hirdetés: H157062)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!