ERDON Helyi hírek

2018.12.06. 19:00

A kis FiFi visszatér a nagyváradi ERA Parkba!

A hagyományok ismét felélednek a nagyváradi ERA Parkban. A kis Fifi és barátai december 9-én, vasárnap megérkeznek a bevásárlóközpontba, hogy felidézzék az évnek erre az időszakára jellemező hagyományokat.

A hagyományok ismét felélednek a nagyváradi ERA Parkban. A kis Fifi és barátai december 9-én, vasárnap megérkeznek a bevásárlóközpontba, hogy felidézzék az évnek erre az időszakára jellemező hagyományokat.A Karácsony a kis Fifivel előadásra 18 órai kezdettel kerül sor a kupola alatt és a belépés ingyenes.

Komikus és hagyományos momentumok követik egymást, amikből a gyerekek kedves, vidám módon levonhatják a tanulságokat.

Szent András éjszakája, Mikulás meséje, Ignác története, a fenyő meséje, Télapó és a kolindálók története, csak néhány a résztvevők szeme előtt zajló események közül. Míg a kicsinyek új dolgokat tanulhatnak és megérthetik majd a hagyományok jelentését, addig a szülők és nagyszülők újra átélhetik gyermekkoruk élményeit. És nem utolsó sorban a gyermekek megtanulják majd, melyek a Télapó segédeinek tökéletes tulajdonságai.

A különleges meghívottak és a kis FiFi barátai színessé és mindenki által kedveltté teszik az előadást.

Ne feledjétek, a részvétel ingyenes, a jókedv pedig garantált. Gyertek ti is, töltsük együtt a karácsonyt, úgy mint hajdanán.

(Fizetett hirdetés: H150753)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!