ERDON Helyi hírek

2018.09.21. 12:54

A KiK német ruházati viszonteladó megjelenik a romániai piacon: az első KiK üzletet Nagyváradon avatták fel szeptember 21-én

A KiK, a ruházati termékek egyik legnagyobb nagybani forgalmazója Németországban, több mint 3500 üzletből álló hálózattal szerte Európában, szeptember 21-én felavatta az első üzletét Romániában, Nagyváradon, egy több mint 150.000 eurós befektetést követően.

A KiK, a ruházati termékek egyik legnagyobb nagybani forgalmazója Németországban, több mint 3500 üzletből álló hálózattal szerte Európában, szeptember 21-én felavatta az első üzletét Romániában, Nagyváradon, egy több mint 150.000 eurós befektetést követően.A romániai piacon való megjelenésével a KiK célja a további terjeszkedés 10 új kereskedelmi egység megnyitásával 2018 végéig. A vállalat a minimum 15 ezres lakossággal rendelkező városokat célozza meg, de a nagyvárosokat is, mint például Bukarestet. Az idénre tervezett további megnyitók helyszíne Piatra Neamţ, Botoşani, Máramarossziget és Brăila.

A KiK üzletek széles választékkal rendelkeznek, a minden korosztály számára és minden méretben biztosított német minőségű ruházati termékektől kezdve egészen a lakásdekorációs cikkekig, kiegészítőkig, játékokig és papíráruig.

A német diszkont vállalkozás célja, hogy a KiK termékek Európa minden ruhásszekrényébe eljussanak.

„Örülünk, hogy Nagyváradra jöhetünk az első romániai KiK üzlettel, és meggyőződésünk, hogy a brandet nagyon jó fogják fogadni a város lakói, és nemcsak. A város gazdasági potenciálja és az elmúlt években tapasztalható fejlődés az indokai annak, amiért ezt a várost választottuk viszonyítási pontnak brandunk bevezetéséhez a romániai piacra. A KiK a diszkont piacon helyezkedik el, azonban nem egy fast fashion szolgáltató. Kedvezményes áraink alapjául több aspektus szolgál: a beszerzések hosszú távú megtervezése, intelligens logisztika, az alaptermékek jelentős számban való biztosítása az év minden időszakában. Ily módon a KiK-nél minden vásárló egy teljes öltözetet beszerezhet kevesebb mint 150 lejért”, nyilatkozta Raluca Hartmann, a KiK Románia főigazgatója.

A nagyváradi Prima Shops kereskedelmi egységeinek sorában a KiK üzlet mintegy 550 négyzetméternyi területen található. A hivatalos megnyitó alkalmával, szeptember 21-én és 22-én, minden, az áruházban forgalmazott termékre 10%-os kedvezményt adnak.

Mint alapvető textiláruk forgalmazója, a KiK széles választékot kínál a vásárlóknak, a kiváló minőséghez előnyös árakat társítva.

Az érdeklődőket a KiK áruház naponta 9 és 21 óra között várja, a Prima Shops Retail Parkban.

A KiK-ről

A KiK a divatáruk egyik legnagyobb nagybani forgalmazója Németországban, mely számos kapcsolatot tart fenn más üzletekkel szerte Európában. A saját brandet képviselő textiláruk a kínálat 70%-át teszik ki, ezt egészítik ki egyebekkel, például lakberendezési kiegészítőkkel, ajándékokkal, játékokkal és papíráruval. A KiK alapvető textiláruk forgalmazója, a széles választékot képező kínálat lehetőséget ad bármilyen viselet létrehozására és kombinálására, így minden ruhatár alapjának tekinthető.

Jelenleg a KiKnek 3500 üzlete van Európában, ezek közül 2600 található Németországban. A brand jelen van Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Horvátországban, Hollandiában, Szlovéniában, Szlovákiában, Olaszországban, illetve 2018 óra Romániában. A KiK sikeréhez 25.000 alkalmazott járul hozzá, céljuk, hogy Európa-szerte 5000 üzletük legyen. Azzal, hogy évente 200 üzlettel gyarapszik, a KiK a legintenzívebben terjeszkedő cégek közé tartozik a kontinensen.

További információk találhatók a következő elérhetőségeken: https://www.KiK.eu és https://www.KiK.eu/ro/companie

(H105579)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!