ERDON Helyi hírek

2018.08.03. 10:43

Felújítják az ifjúsági központot

A Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NMD), a Romániai Doktoranduszok és Fiatal Kutatók Bihar Megyei Szervezete (RODOSZ) és a Vidéki Ifjúsági Szövetség (Vidifisz) közösen új ifjúsági központot hoz létre a Fekete Sas palotában.

A Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NMD), a Romániai Doktoranduszok és Fiatal Kutatók Bihar Megyei Szervezete (RODOSZ) és a Vidéki Ifjúsági Szövetség (Vidifisz) közösen új ifjúsági központot hoz létre a Fekete Sas palotában.A támogatóknak hála zajlanak a felújítási munkálatok – tájékoztatta a Bihari Naplót Kőrösi Kristóf, az NMD elnöke. A létesítmény több alapszolgáltatást fog ellátni a nagyváradi és a Bihar megyei fiatalok számára: képzések helyszíne lesz, szakmai előadásoknak ad teret. Ezen felül lakásközvetítéssel, ösztöndíjprogramokkal, cserediákprojektekkel és más ifjúsági programokkal kapcsolatban tanácsadói, közvetítői feladatokat fog ellátni. Mindemellett Civil Információs Centrumként is fog szolgálni, tehát bárki, akinek civil kérdésben tanácsadásra, ügyintézésre van szüksége, bizalommal fordulhat az ifjúsági központhoz.

Köszönik az eddigi támogatásokat az RMDSZ-nek és a magánvállalkozásoknak. Támogatásokat a mihamarabbi megnyitáshoz továbbra is örömmel fogadnak a 0758–366–381-es telefonszámon, vagy a youthstudhub@gmail.com e-mail címen lehet keresni őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!