ERDON Helyi hírek

2018.03.29. 13:53

Két ország klasszisai egy gálán

Április 13-án Nagyváradon rendezi első határon túli nemzetközi bokszgáláját a Felix Promotion International.

Április 13-án Nagyváradon rendezi első határon túli nemzetközi bokszgáláját a Felix Promotion International.Rácz Félix mindig is tervezte, hogy vállalkozását nemzetközivé teszi, és ennek első lépcsőfoka lesz a nagyváradi bokszgála, melyen nem csak a legjobb magyar ökölvívók képviseltetik magukat, hanem Románia profi ökölvívóinak krémje is szorítóba lép.

Az helyi erők közül a korábbi amatőr világbajnok, váltósúlyú Flavius Biea (12 győzelem, 1 vereség), illetve a Juratoni-testvérek közül az addig mind a hét profi meccsét megnyerő cirkálósúlyú Cezar Juratoni már biztosan ringbe lép.

A Felix Promotion versenyzői közül mindjárt két visszatérőt is köszönthetünk majd a nagyváradi ring kötelek között. A cirkálósúlyú Tóth Tamást közel egy év kihagyás után szólítják ismét harcba, és amennyire ismerjük „Barbárt”, a romániai közönséget sem hagyja majd hidegen a csupa szív öklöző mérkőzése. Szintén reaktiválja magát a korábbi WBO Európa-bajnok, világranglista 7. helyezettje Kovács Zoltán is, aki kisebb sérülések miatt tavaly június óta nem lépett szorítóba. A nemzetközi bokszgála főmérkőzésen a korábbi junior világbajnok és felnőtt Európa-bajnok, olimpikon Bacskai Balázs lép ringbe, aki már a 6. hivatásos mérkőzésén bizonyíthat.

A további fellépők névsorát, valamint az ellenfeleket a menedzsment a következő bő másfél hétben hozza majd nyilvánosságra.

A Felix Promotion International második idei gáláját Magyarországon a közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza majd élőben, míg a romániai sportszerető közönség a DigiSport Romania adón követhetik figyelemmel az eseményeket. Ennek megfelelően az április 13-i rendezvény mindkét ország sportrajongóihoz biztosan eljut.

Még több információért kattintsanak a www.felixpromotion.com honlapra, valamint az exkluzív videós tartalmakért csatlakozzanak az iroda Facebook-oldalához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!