ERDON Helyi hírek

2018.02.26. 10:05

Teltházas humorest volt Nagyváradon

A Szomszédnéni Produkciós Iroda ismét Váradra látogatott, a Partiumi Keresztény Egyetem díszterme zsúfoltságig megtelt, a humorestet after party követte.

A Szomszédnéni Produkciós Iroda ismét Váradra látogatott, a Partiumi Keresztény Egyetem díszterme zsúfoltságig megtelt, a humorestet after party követte.

A magyar stand up világ leghíresebb párosa ismért Váradon járt, az eseményen több százan vettek részt. A humortársulat, melynek tagjai Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs, 2001-ben alakult és a Showder Klub, a Comedy Central valamint a Rádiókabaré állandó fellépői. Fellépésükre olyan nagy volt az érdeklődés, hogy az előadás során és után többen elégedetlenségüket jelezték, hogy nem jutottak be a humorestre.

Humorözön

A Szomszédnéni Produkciós Iroda ezúttal is arra törekedett, hogy a közönség tagjai minél többet nevessenek, jól ismert műsorral készültek. A közönség betekinthetett egy autentikus disznóvágás rejtelmeibe, megtudhattuk azt is, hogy milyen egy igazi pörkölt, valamint a borokról is új ismereteket szerezhettünk. Továbbá óvszervásárlási tapasztalatokat is bemutattak, valamint félelmeiket a pókoktól. Nem maradhattak el a népszerű kolozsvári történetek sem, a román szomszédokról is beszéltek, valamint a medvék is szóba kerültek. Ha két férfi áll a színpadon, akkor a ,,barátnő” téma is elkerülhetetlen, így a nőkről is előkerült néhány vicces történet. Az eseményt a PKE Diákszervezete és a Borostyán Produkció közösen szervezte. A humorestet hivatalos after party követte a Gekko Pubban, a Szomszédnéni Produkciós Iroda is ellátogatott a váradi romkocsmába.

Törő Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!