ERDON Helyi hírek

2017.12.29. 09:32

SDK Delta, egy új lakóegyüttes Nagyváradon!

Lakást keresel Nagyváradon? Szeretnéd, hogy szép legyen, és a város egyik jó részén helyezkedjen el? Nos, akkor megtaláltad a megoldást az SDK Delta, az új lakóegyüttes révén, amelyet 2019-ben fejeznek be.

Lakást keresel Nagyváradon? Szeretnéd, hogy szép legyen, és a város egyik jó részén helyezkedjen el? Nos, akkor megtaláltad a megoldást az SDK Delta, az új lakóegyüttes révén, amelyet 2019-ben fejeznek be. Az SDK-Delta lakóegyüttes építése jelenleg zajlik, és a Nufărulban, Nagyvárad folyamatosan fejlődő negyedében helyezkedik el, jól kapcsolódva a városhoz, kis távolságokra minden olyan szolgáltatástól, amelyek megkönnyítik a mindennapokat a családok számára.

A legmagasabb minőségi és biztonsági standardok szerint építve, modern megoldásokkal a fenntartási költségek csökkentése érdekében, az SDK-Delta lakóegyüttes 2 részből áll, 146 lakást tartalmaz, amelyek közül 106 apartman 2 szobás, 36 lakás 3 szobás, 4 Penthouse stílusú, illetve 146 parkolóhelyet is kialakítanak. Az SDK Delta stílust és eleganciát visz az életébe.

Az SDK-Delta lakóegyüttes fejlesztése két szakaszban történik, mindkét munkafázis a függőleges mozgást lehetővé tevő külön csomóponttal rendelkezik:

• Az első munkafázis az 1. rész megépítését foglalja magába, amelynek a befejezési határideje 2019 márciusa.

• A második munkafázis a 2. rész megépítését foglalja magába, amelynek a befejezési határideje 2019 decembere.

Az építkezés ideje alatt a lakásoknak egyedi áraik lesznek. Több fotót és bővebb információkat az apartmanokról oldalainkon találhatnak:

(Fizetett hirdetés - H 945094)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!