ERDON Helyi hírek

2017.11.09. 09:22

NEUROLand: Gyere és mozgass tárgyakat a gondolataiddal az ERA Parkban!

Gondolj rá – hidd el – mozdítsd meg! Vezess, repülj és játsz a gondolat erejével! Elképzelted valaha, hogy megmozdítasz egy tárgyat, ha erősen koncentrálsz, és hiszel benne? Az ERA Parkban átélheted ezt a különleges élményt!

Gondolj rá – hidd el – mozdítsd meg! Vezess, repülj és játsz a gondolat erejével! Elképzelted valaha, hogy megmozdítasz egy tárgyat, ha erősen koncentrálsz, és hiszel benne? Az ERA Parkban átélheted ezt a különleges élményt!

November 10-19. között vvárunk az ERA Park kupolája alatt, a NEUROLand-be, hogy részt vegyél ebben a különleges élményben, csak hinned kell benne! Tulajdonképpen a gondolat erejével megmozdíthatsz dolgokat, irányíthatsz autót és akár helikopter is. A módszer egyszerű: erősen koncentrálsz, az agyad Beta jeleket generál, amelyek digitális jellé formálódnak, és ezáltal írányíthatsz dolgokat. Csak annyit kell tenned, hogy felteszel egy füllhalgattót és egy a homlokodra egy gondolat-impulzus érzékelőt.

Okos játékok

Akik ellátogatnak az ERA Parkba, azoknak lehetőségük lesz kipróbálni különböző okos-játékokat, mint a Big Ball Tower, amely az ideg-impulzusokat felhasználva gondolatot olvas. A Duo Duel játék során egy labdát is fel lehet emelni.

A Slot Car Racing játék versenyen alapul, ez már összetettebb, odafigyelést igényel. A gondolatoddal irányíthatod az autót, amikor egy pillanatra nem figyelsz, az autó megáll. Egy másik különleges játék a Heli Drone, amely egy kisebb helikopter, amelyet a gondolataid erejével irányíthatsz. Más neuro-virtuális játékokat is ki lehet próbálni.

Mi a NEUROLand?

A NEUROLand egy szoftver rendszer, amely érzékelők segítségével működik, az emberi impulzusokat alakítja át digitális jelekké. Egy különleges bio-elektromos szoftert használnak ehhez a művelethet. A projekt a NASA tanulmányai alapján jött létre.

A nyitva tartás hétfőtől péntekig 16-21 órák között tart, szombaton és vasárnap 11-21 órák között. A belépés ingyenes.

Nézd meg, milyen egy NEUROLand fesztivál!

 

Fizetett hirdetés!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!