ERDON Helyi hírek

2017.10.26. 14:31

Halálos baleset a Borsi úton

Kedd este, okt<span lang="hu-HU">óber 24-én, 22:45-kor tragikus baleset történt az 1-es számú országúton, a Biharszentjánost és Nagyváradot összekötő útszakaszon.</span>

Kedd este, október 24-én, 22:45-kor tragikus baleset történt az 1-es számú országúton, a Biharszentjánost és Nagyváradot összekötő útszakaszon.

Egy lengyel rendszámú kamion és egy mikrobusz ütközött, a kisbuszban két nő és négy férfi ült, az egyik nő a helyszínen életét vesztette. A baleset oka az volt, hogy a Bors irányából Nagyvárad felé haladó kamion balra tért a dupla záróvonalon keresztül, nem nézett szét, és a szembesávból érkező kisbusznak ütközött. A kamiont egy 27 éves, lengyelországi férfi vezette. A 8+1 személyes kisbuszt egy 19 éves, felsőszéki (Szilágy megye) férfi vezette. A sofőr és az utasok is többszörös sérüléseket szenvedtek, közülök hárman súlyos állapotban vannak. A kisbuszban utazott egy 31 és egy 22 éves vársonkolyosi férfi, egy 24 éves, alsófüldi (Szilágy megye) férfi, egy 21 éves, felsőszéki nő és egy másik 19 éves férfi. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi felügyelőség is, három személyt ki kellett menteni a roncsok közül. A nőt próbálták újréleszteni, sajnos sikertelenül, 54 éves volt, felsőszéki lakos. Az egyik 19 éves férfi fejsérülést, felkarcsont és medence törést szenvedett, a másik 19 éves férfi pedig mellkasi és hasüregi sérüléseket. A 22 éves férfit azonnal meg kellett operálni, mivel lépszakadást szenvedett, ezenkívül fejsérülést, mellkasi és hasüregi sérüléseket is. A 21 éves nőt is meg kellett operálni, aki szintén lépszakadást és különböző sérüléseket szenvedett. A forgalom az útszakaszon nem volt lezárva, egy sávon haladt, de roncsdarabokat az ütközés több tízméteres körzetében lehetett találni. A kisbuszt el kellett szállítani, de a kamion működőképes volt a baleset után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!