ERDON Helyi hírek

2017.09.20. 08:55

Vízkorlátozás több szakaszban

Nagyvárad fűtési vezetékeinek a cseréje miatt a hét elejétől nincs meleg víz a város több pontján, értesített sajtóközleményében a Nagyváradi Hőszolgáltató Vállalat.

Nagyvárad fűtési vezetékeinek a cseréje miatt a hét elejétől nincs meleg víz a város több pontján, értesített sajtóközleményében a Nagyváradi Hőszolgáltató Vállalat.

Szeptember 18-20 között nem lesz meleg víz az Aviatorilor és a Buzăului utcákon, valamint a 910 számú hőközpont fogyasztóinál, azaz az Aradi út – O. Goga – Padișului utcák által közrezárt övezetben.

Szeptember 18-22 között nem lesz meleg víz a 809, 820, 825, 826, 831, 849, 855, 862, 868, 871, 872 és a 875 számű hőközpontok fogyasztóinál, illetve az ebben az övezetben saját hőközponttal rendelkez fogyasztóknál sem. A korlátozás a következő utcák és ezen utak által közrezárt övezet lakóit érinti: Kapucinus (T. Moșoiu) utca a Nagyvásártér felőli végén – Nagyvásártér (December 1. tér) a Zárda (M. Viteazu) és a Liliom (Crinului) utcák közötti szakaszán – Ghillányi úton (Cantemir) az Arieșului utcától kezdődő szakaszon – a Szőllősi útnak (Nufărului) a városból kivezető irány jobb oldalán – Gr. Moisil – Gen. N. Șova – Alex. Hașaș – Jules Verne – Rómer Flóris – Leonardo da Vinci – Alex. Cel Bun – Apateului – Nojoridului – Szálka sétány – Făgărașului – Armatei Române – Kert (Avram Iancu) – Col. Buzoianu – M. Kogălniceanu – Zárda (Mihai Viteazu) utcákon. Az említett utcák mellett nem lesz meleg víz a Cantemir bevásárlóközpontban, a Lotusban valamint a Meiului és a Zorelelor utcák övezetében. Megszűnik a meleg víz szolgáltatás szeptember 18-30 között a 850 számú hőközpontnál, ami az Atelierelor utca fogyasztóit érinti. Ezen az utcán a saját hőközponttal rendelkező fogyasztóknál sem lesz meleg víz.

Nem lesz meleg víz

Szeptember 18. és október 7. között nem lesz meleg víz az Arieșului.12, az Alex. Vlahuță 70, az Anatole France 12 és 15 szám alatti ingatlanokban és az Aura vállalatnál. Mivel a hővezetékeket számos helyen kellé kell vágni, ezért elképzelhető, hogy nem lesz megfelelő nyomás a Nufărul II lakónegyedben. Ebben az esetben a 849, 850, 871 és 875 számú hőközpontok által kiszolgált lakosoknak, valamint a saját hőközponttal rendelkező fogyasztóknak október 7-ig nélkülözniuk kell a meleg vizet. Ez a korlátozás az Atelierelor, a Szálka sétány, a Meiului, Zorelelor, Nojoridului, Apateului, Alex. cel Bun, Rómer Flóris, Jules Verne, Liszt Ferenc, Ep. N. Popovici utcák lakóit, illetve részben a Leonardo da Vinci (a Liszt Ferenc utcáig), a Csehi út és a Nufărului (a Szálka sétány és a Liszt Ferenc utca közötti szakasz) lakóit érinti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!