ERDON Helyi hírek

2017.07.13. 11:18

Nagyváradon is nyílt Leroy Merlin barkácsáruház

Csütörtök reggel 7 órakor Nagyváradon, az Ogorului utca 272. szám alatt megnyitotta kapuit a világszerte működő Leroy Merlin újabb barkácsáruháza, mely a második az ország nyugati régiójában.

Csütörtök reggel 7 órakor Nagyváradon, az Ogorului utca 272. szám alatt megnyitotta kapuit a világszerte működő Leroy Merlin újabb barkácsáruháza, mely a második az ország nyugati régiójában.A nagyváradi Leroy Merlin barkácsáruház a második az ország nyugati régiójában, és Romániában a tizenhatodik. Több mint 14.000 négyzetméteren terül el, és az Ogorului utca 272. szám alatt található, nagyjából szemben az ócskapiaccal. A működtetők állítása szerint minőségi termékeket kínál ügyfeleinek alacsony árakon úgy, hogy mindenki hozzáférhessen a ház és a kert elrendezéséhez, átépítéséhez vagy építéséhez szükséges legjobb megoldásokhoz. A drive-in térben, ami 4000 négyzetmétert foglal el, mindenki egyszerűen és gyorsan bonyolíthatja le vásárlásait, közvetlenül berakodva az árut a gépkocsiba. Ugyanakkor, ahogy a többi Leroy Merlin barkácsáruházban is, egy körülbelül 100 alkalmazottból álló lelkes csapat folyamatosan a kliensek rendelkezésére áll, hogy minden vásárló a legjobb tanácsokat kapja meg a számára legmegfelelőbb árucikkek kiválasztásához, személyre szabott igényei és költségvetése szerint.

Ahogy a bevásárlóközpontok, nagyobb áruházak esetében lenni szokott, ezúttal is a nagyközönség számára történő nyitást megelőzően tartottak az üzlet bejárásával egybekötött kisebb ünnepséget a közéleti személyek, elöljárók és a sajtó munkatársainak részvételével, melyre szerda délután került sor.

Kulcsszavak

Az önkormányzat részéről felszólaló Florin Birta alpolgármester köszönetet mondott a barkácsáruházlánc vezetőségének, amiért úgy döntöttek, hogy Váradot is felteszik a térképükre. Örömét fejezte ki, hogy a körgyűrű melletti, 2012-ben még romos, elhanyagolt állapotban levő területet széppé varázsolták, egy közel 20 millió euró értékű befektetéssel, mely a város szempontjából többek közt azért is jó, mert pénz folyik be a helyi költségvetésbe az ingatlanadó és az itt dolgozók bére után.

Frédéric Lamy, a Leroy Merlin Románia vezérigazgatója meggyőződését fejezte ki, hogy az új áruházuk fontos szerepet fog játszani a térségben élők életminőségének javulása szempontjából. Három kulcsszót- innováció, merészség és optimizmus- emelt ki a cég által hangoztatott filozófiából.

Ilyés Levente, a váradi áruház igazgatója bemutatta a vezetőség többi tagját, majd arra hívta fel a figyelmet, hogy több mint 28 ezer terméket kínálnak, és felelevenítette az elmúlt időszak azon történéseit, melyek a telephely megnyitásához, felépültéhez vezettek.

Az üzlet hétfőtől szombatig 7-21, vasárnap pedig 8-19 óra között tart nyitva, ügyfeleinek gyorspostai szolgáltatásokat, házhoz szállítást, finanszírozást kínál. Emellett lehetőség van termék visszaváltásra a vásárlástól számított 90 napon belül, szerszámok bérbe adását biztosítja a vásárlást követően, valamint fa méretre vágást, festék mixelést.

Az 1923-ban alapított Leroy Merlin már több mint 370 áruházzal rendelkezik 12 országban, és jelenleg piacvezető a barkácsáruházak területén Franciaországban, és harmadik a világon. A Leroy Merlin az Adeo-csoport része, 2011-ben lépett be a romániai piacra és 2015-ben 15 áruházzal bővült az alábbi városokban: Bukarest, Craiova, Ploieşti, Brassó, Konstanca, Kolozsvár, Nagyszeben, Suceava, Marosvásárhely, Bákó, Jászvásár, Temesvár. Jelenleg az országban körülbelül 2000 alkalmazottnak biztosít munkahelyet. A Leroy Merlin ajánlataival kapcsolatos részletekhez, az érdeklődők hozzáférhetnek a cég honlapján, a www.leroymerlin.ro címen és hivatalos Facebook oldalán, a www.facebook.com/LeroyMerlinRomania címen, hogy tanácsot kapjanak lakásuk berendezéséhez, vagy átrendezéséhez.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!